16:30 uur 22-06-2023

Cognite kondigt Generatief AI-gebaseerd Industrieel Canvasplatform aan om zakelijke beslissingen met 90% te versnellen

Industrial Canvas biedt de ultieme no-code-ervaring om inzichten uit verschillende databronnen af te leiden en beslissingen te nemen over productieoptimalisatie, onderhoud, veiligheid en duurzaamheid van hoge kwaliteit

OSLO, Noorwegen & AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Cognite, een wereldwijd erkende leider in industriële software, heeft vandaag Industrial Canvas aangekondigd, een intuïtieve, samenstelbare, visuele werkruimte die een revolutie teweegbrengt op het gebied van dataverkenning en visualisatie. Industrial Canvas is bovenop het marktleidende Industrial DataOps fundament gebouwd, binnen het kernplatform van Cognite: Cognite Data Fusion®, en wordt aangedreven door Cognite AI, een uitgebreide suite van Generative AI-mogelijkheden. Met Industrial Canvas maakt Cognite inzichten uit verschillende databronnen beschikbaar voor iedereen, op alle niveaus van de organisatie, om gemakkelijk specifieke gebruikstoepassingen te bouwen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230622065091/nl/

Cognite Announces Generative AI-Powered Industrial Canvas Platform to Accelerate Business Decisions by 90%. (Photo: Business Wire)

Cognite Announces Generative AI-Powered Industrial Canvas Platform to Accelerate Business Decisions by 90%. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Holford

Vicepresident, Wereldwijde PR Cognite

Michelle.Holford@cognite.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr