00:56 uur 21-06-2023

Trolley introduceert eerste DAC7-conforme uitbetalingstool, totaaloplossing voor aangifte van inkomsten van online marktplaatsen aan Europese belastingautoriteiten

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Trolley, het uitbetalingsplatform voor de interneteconomie, kondigt met trots een belangrijke uitbreiding van zijn belastingproduct aan, waardoor wereldwijde online marktplaatsen Europese verkopers kunnen uitbetalen en hiervoor aangifte kunnen doen in volledige overeenstemming met de strikte DAC7- rapportageverplichtingen.

Voor online marktplaatsen met honderden of duizenden onafhankelijke verkopers, kan het naleven van de wereldwijde fiscale regelgeving op grote schaal uitdagend zijn, omdat het moeilijk is om manueel te doen en de bedrijfsgroei kan vertragen. Met deze nieuwe oplossing over meerdere jurisdicties voor de Europese DAC7-voorschriften, automatiseert Trolley het hele proces, en biedt het een totaalproduct dat conform is met de DAC7 en dat werkt ongeacht van welke van de 27 EU-lidstaten voor rapportagedoeleinden wordt gebruikt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Myles Carter

Director of Content Marketing

P: 514-554-2377

E: myles.carter@trolley.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr