08:58 uur 21-06-2023

Sensome en Asahi Intecc gaan een partnerschap om de volgende generatie slimme geleidingsdraden te ontwikkelen en de behandeling van beroertes te transformeren

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Sensome, een baanbrekend bedrijf op het gebied van slimme medische hulpmiddelen, en Asahi Intecc, een toonaangevend Japans bedrijf op het gebied van geleidingsdraden, kondigen vandaag een samenwerking aan voor de ontwikkeling van de volgende generatie Clotild® Smart Guidewire, waarbij Asahi Intecc de productie op zich neemt van dit baanbrekende apparaat voor de behandeling van acute ischemische beroerte.

Een acute ischemische beroerte is de belangrijkste oorzaak van langdurige invaliditeit en kan worden behandeld met een procedure die mechanische trombectomie wordt genoemd. Deze behandeling bestaat uit het verwijderen van een stolsel dat een bloedvat in de hersenen blokkeert met behulp van een trombectomieapparaat dat via een draad vanuit de pols of lies naar de plaats van de bloedprop wordt geleid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET Franz Bozsak, press@sensome.com of +33 1 85 37 07 77

Check out our twitter: @NewsNovumpr