20:13 uur 21-06-2023

Geen lading, 6000 trekjes: ‘Power Alpha’ doorbreekt het glazen plafond van wegwerpoplossingen

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– SMOORE, een wereldleider in verstuivingstechnologie, toonde zijn baanbrekende wegwerpoplossing, ‘Power Alpha’, op de World Vape Show 2023 in Dubai (21 – 23 juni). Slechts een paar maanden geleden debuteerde Power Alpha op de TPE 2023 in Las Vegas, waar het veel aandacht en lof oogstte vanwege zijn ongekende functies en geavanceerde technologie. Deze keer in Dubai overweldigde Power Alpha opnieuw bedrijfsleiders, distributeurs en dealers in de vapenindustrie met zijn vier transformerende kenmerken: geen lading, geen verbranding, geen vervaging en supergemak.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230621977181/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ruiqi Wang

0044 7502 009458

ruiqi.wang@smooretech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr