19:40 uur 20-06-2023

TurnKey Internet breidt uit naar Europa met nieuwste servermodellen

TurnKey Internet, een Colohouse bedrijf, opent een hosting en bare metal locatie in Amsterdam, Nederland.

ALBANY, N.Y.–(BUSINESS WIRE)– TurnKey Internet, een Colohouse bedrijf en toonaangevende leverancier van colocatie, cloud, bare metal en managed services, lanceert haar eerste Europese locatie om beter aan de behoeften van klanten te kunnen voldoen. De carrier-neutrale locatie in Amsterdam is verbonden met meer dan 115 netwerken en peering exchanges, waaronder AMS-IX.

TurnKey Internet lanceerde zijn nieuwste bedrijfsservers met de 3e generatie Intel® Xeon® schaalbare processors en voegde daar cloud VPS aan toe. Dit maakt het mogelijk om de werkbelasting van applicaties en een nieuwe dedicated server productlijn uit te breiden, ontworpen om de huidige en toekomstige eisen van het snelle klantenbestand van het bedrijf te overtreffen.

“Onze in Europa gevestigde klanten creëren flexibele en bedrijfskritische omgevingen die 24/7 multi-cloud en multi-geolocatie vereisen. Met de gecombineerde middelen van TurnKey Internet en Colohouse konden we onze nieuwe ankerlocatie in Nederland lanceren,” zegt Kyle Verzello, hoofd bedrijfsvoering bij TurnKey Internet, a Colohouse bedrijf. “We weten dat locatie belangrijk is voor servers en gegevens van klanten. Onze servers uit de Enterprise-serie zijn gebouwd op een solide bare metal basis om de beste functies in hun klasse te bieden in meerdere state-of-the-art datacenters in de Verenigde Staten en nu ook in Europa.”

“De implementatie van onze cloud en bare metal server productlijn in Amsterdam maakt connectiviteit met lagere latentie mogelijk voor klanten in de EU, samen met multi-continentale redundantie en calamiteitenhersteldiensten voor onze bestaande klanten in de VS. Dit is een enorme stap voorwaarts in de voortdurende groei en uitbreiding van ons bedrijf onder Colohouse,” zegt Joe Schoonbeck, VP Hosting bij Colohouse. “Het TurnKey Internet team zet zijn klanten op de eerste plaats en deze uitbreiding naar Amsterdam is geen uitzondering. Onze klanten die gehost worden in Amsterdam kunnen hetzelfde niveau van toonaangevende service, automatisering en uptime verwachten als onze klanten in de VS gewend zijn. In combinatie met de krachtige prestaties en efficiëntie van de nieuwe R650xs biedt deze nieuwe locatie een echt TurnKey alles-in-één platform.”

TurnKey Internet is van plan zijn expansie in Europa en Azië in 2023 en daarna voort te zetten met nieuwe productplannen in het verschiet. Ga voor meer informatie over de diensten van TurnKey Internet of voor het configureren van servers in Amsterdam naar wwww.turnkeyinternet.net/datacenters/Amsterdam.

Over TurnKey Internet

TurnKey Internet, opgericht in 1999, is een aanbieder van full-service IT Hosting-oplossingen gespecialiseerd in Infrastructure as a Service (IaaS) voor klanten in meer dan 150 landen. De aangeboden diensten omvatten cloud hosting, dedicated en bare metal servers, backup & calamiteitenherstel, online opslag, web hosting, managed hosting en hybride oplossingen. TurnKey Internet heeft zijn hoofdkantoor in de Tech Valley-regio in New York en is trots op zijn klantgerichte 5-sterrenervaring die verwachtingen overtreft door uitmuntende kwaliteit, betrouwbaarheid en waarde te leveren. Bij TurnKey Internet komt de ervaring van de klant altijd op de eerste plaats. TurnKey Internet is een Colohouse bedrijf. Voor meer informatie kunt u bellen naar (518) 618-0999 of een bezoek brengen aan www.turnkeyinternet.net.

Over Colohouse

Colohouse biedt een digitale basis die onze klanten verbindt met impactvolle technologische oplossingen en diensten. Onze beheerde datacenter- en cloud-infrastructuur in combinatie met belangrijke edge-locaties en betrouwbare connectiviteit stellen onze klanten in staat om hun applicaties en gegevens met vertrouwen te schalen en tegelijkertijd te optimaliseren op het gebied van kosten, prestaties en beveiliging. Ga voor meer informatie over Colohouse naar www.colohouse.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

iMiller Public Relations
Tel: 1.914.315.6424
E-mail: pr@imillerpr.com

Nicole Rossato
Vice-president marketing

nrossato@colohouse.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr