22:17 uur 20-06-2023

Tango Networks lanceert eSIMs voor Microsoft Teams-telefoon

Werknemers in de frontlinie en onderweg kunnen voortaan aan de hand van de native dialer van hun mobiele telefoon communiceren via vaste nummers waarop Teams geactiveerd is

FRISCO, Texas–(BUSINESS WIRE)– Tango Networks kondigt Tango Extend aan, waarmee mobiele telefoons een uitbreiding kunnen worden van een vast telefoonnummer, beheerd door een gecertificeerde telefoonmaatschappij, waarop Microsoft Teams geactiveerd is.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230620203220/nl/

Tango Extend for Microsoft Teams (Photo: Business Wire)

Tango Extend for Microsoft Teams (Photo: Business Wire)

Tango Extend benut Microsoft Teams SIP Gateway-technologie om telefoonnummers van vaste lijnen mobiel in te zetten, zodat gebruikers Teams-oproepen kunnen doen en ontvangen via de native dialer op hun mobiele telefoon.

Tango Extend brengt Teams op naadloze wijze bij werknemers onderweg en werkkrachten zonder desktop, zoals werknemers in de frontlinie in retail-, levering-, transport- en interne services.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mark Brunwin, vicepresident Marketing

+44 7458 647061

markbrunwin@tango-networks.com
tango-networks.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr