09:30 uur 20-06-2023

Cosmedica-oprichter Dr. Levent Acar gekozen door Ronaldinho voor Expert Hair Care

De Braziliaanse voetballegende Ronaldinho kiest Istanbul voor haarverzorging, omdat Turkiye blijft voortbouwen op zijn langdurige sterke punten als een van ‘s werelds toonaangevende bestemmingen voor gezondheidstoerisme.

ISTANBUL–(BUSINESS WIRE)– Ronaldinho, de gerespecteerde Braziliaanse voetballer bekend om zijn uitzonderlijke vaardigheden en illustere carrière, heeft Istanbul bezocht voor zijn haarverzorgingsbehoeften. De legendarische speler, die heeft gespeeld voor gerenommeerde clubs zoals Paris Saint-Germain, Barcelona, en Milan, en ontvanger is van prestigieuze onderscheidingen waaronder de FIFA Voetballer van het Jaar en Ballon d’Or prijzen, zocht de expertise van Cosmedica, een toonaangevende haartransplantatiekliniek in Istanbul.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230620550984/nl/

Cosmedica Founder Dr Levent Acar chosen by Ronaldinho for Expert Hair Care (Photo: Business Wire)

Cosmedica Founder Dr Levent Acar chosen by Ronaldinho for Expert Hair Care (Photo: Business Wire)

Tijdens zijn bezoek aan de kliniek onderging Ronaldinho verschillende tests om zorgen over haaruitval en dunner wordend haar aan te pakken. Onder de zorg van Cosmedica’s oprichter Dr Levent Acar ontving de voetbalicoon een gepersonaliseerd behandelplan dat onder andere een unieke vitamineformule bevatte om haarwortels te versterken en verder haarverlies te voorkomen. Daarnaast nam Ronaldinho vriendelijk deel aan de opname van een reclame voor Cosmedica.

Uitdrukking gevend aan zijn tevredenheid met de behandeling, deelde Ronaldinho zijn gedachten over de kliniek: “Ik ben verrukt over de uitzonderlijke organisatie en toegewijde focus bij Cosmedica. De kliniek is uitgebreid en de expertise en aandacht voor detail hebben mijn verwachtingen overtroffen,” zei Ronaldinho.

Dr Levent Acar benadrukte Ronaldinho’s verbinding met de kliniek, en zei: “We hebben eerder een succesvolle haartransplantatieprocedure uitgevoerd voor een goede vriend van Ronaldinho, een Braziliaanse voetballer in het Duitse nationale team. Dit positieve resultaat bracht Ronaldinho ertoe om contact met ons op te nemen. Eerder hebben we een haartransplantatieprocedure uitgevoerd voor zijn broer Roberto, die naar ons kwam na eerdere onsuccesvolle pogingen.”

Dr Acar benadrukte verder het belang van Ronaldinho’s bezoek aan Turkije en zei: “Het weerspiegelt de hoogwaardige service en uitzonderlijke resultaten die we leveren. Turkije is een hub geworden voor medisch toerisme, en trekt individuen uit diverse achtergronden aan. We schrijven dit succes toe aan onze sterke medische ethiek, uitstekende resultaten en onberispelijke referenties. Turkije voert ongeveer 1.000 haartransplantatieprocedures uit per dag tijdens het hoogseizoen, wat aanzienlijke waarde toevoegt aan de gezondheidszorgindustrie van het land.”

Dr Acar beadrukt hun toewijding om up-to-date te blijven met de nieuwste medische ontwikkelingen en hun onderscheiding als een haartransplantatiekliniek die zijn eigen medische apparaten produceert. Patiënten waarderen de zorgvuldige aandacht voor detail en kiezen Cosmedica voor haar onwankelbare focus op haartransplantatie.

Contacts

Barış Engin

+90 533 415 4950

pr@cosmedica.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr