22:58 uur 20-06-2023

Andersen Global versterkt Aziatische voetafdruk

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global breidt verder uit naar Singapore via een samenwerkingsovereenkomst met full-service advocatenkantoor CNPLaw.

CNPLaw werd opgericht in 1988 en wordt nu algemeen erkend als een toonaangevend advocatenkantoor door verschillende toonaangevende publicaties, waaronder Chambers & Partners (Azië/Pacific en wereldwijd), De Legal 500 Asia Pacific, en IFLR 1000. CNPLaw werd ook uitgeroepen tot een van Singapore’s beste advocatenkantoren door The Straits Times. Het multidisciplinaire professionalsteam van het kantoor is gespecialiseerd in een breed scala aan diensten, waaronder zakelijke en commerciële diensten, geschillenbeslechting, werkgelegenheid, financiële diensten, intellectuele eigendom, insolventie en herstructurering, fusies en overnames, technologie, family office, privécliënten en onroerend goed.

“Onze belangrijkste doelstelling is om onze klanten uitgebreide, geïntegreerde oplossingen te bieden,” aldus Managing Partner Lisa Theng. “De samenwerking met Andersen Global vergroot de middelen van ons kantoor, omdat we samenwerken met de aangesloten en samenwerkende kantoren om wereldwijd de beste service te bieden.”

“CNPLaw is uitgegroeid tot een gerespecteerd kantoor in de regio, dat bekend staat om zijn uitgebreide expertise en toewijding aan rentmeesterschap,” aldus Mark Vorsatz, voorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen. “Lisa en haar team liggen op één lijn met de waarden van onze organisatie, wat synergetische relaties mogelijk maakt met de leden en samenwerkende kantoren van Andersen Global. De toevoeging van CNP Law creëert een uitgebreid platform waarmee we een concurrentievoordeel op de markt kunnen behouden.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch gescheiden, onafhankelijke kantoren die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global werd in 2013 opgericht door het Amerikaanse lid Andersen Tax LLC en heeft nu wereldwijd meer dan 14.000 professionals en via haar aangesloten en samenwerkende kantoren een aanwezigheid op meer dan 400 locaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr