01:28 uur 16-06-2023

CSC neemt Eddystone Financial Services over en breidt daarmee het aanbod van kredietagentschappen in Australazië uit

WILMINGTON, Del.–(BUSINESS WIRE)– CSC, een toonaangevende leverancier van zakelijke, juridische, fiscale en digitale merkdiensten, kondigde vandaag de overname aan van Eddystone Financial Services, een aanbieder van agentuurdiensten voor zakelijke leningen. De overname zal de zakelijke trust- en agentuuroplossingen van het bedrijf verder uitbreiden naar de Australische en Nieuw-Zeelandse markten.

Eddystone Financial Services levert facilitaire diensten, effectenbewaarders, escrow en aanverwante financiële diensten vanuit Sydney, Melbourne en Auckland. Het bedrijf heeft een sterk team van ervaren loan agencyprofessionals en een reputatie in uitzonderlijke klantenservice.

De overname volgt op een exclusieve samenwerking tussen Delaware Trust Company, een volledige dochteronderneming van CSC, en Eddystone Financial Services, om corporate trust- en agentuuroplossingen uit te breiden in de Australische en Nieuw-Zeelandse markten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Cynthia Lamb

Manager Public Relations

cynthia.lamb@cscglobal.com
CSC® Newsroom

Check out our twitter: @NewsNovumpr