21:03 uur 15-06-2023

Wipro opent nieuw 5G Def-i innovatiecentrum in Austin, Texas

Het centrum is Wipro’s eerste testfaciliteit in de VS en biedt klanten geavanceerde 5G-testmogelijkheden en missiekritische ondersteuning

AUSTIN, Texas & BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)– Wipro Limited (NYSE: WIT, BSE: 507685, NSE: WIPRO), een toonaangevend bedrijf op het gebied van technologiediensten en consultancy, kondigde de opening aan van zijn nieuwe 5G Def-i Innovation Center (“het Center”) in Austin, Texas. Hiermee benadrukt het bedrijf zijn toewijding om klanten te helpen de voordelen van 5G-technologie te realiseren door middel van veiligere, duurzamere en conforme producten en diensten.

Het centrum maakt gebruik van Wipro’s 5G Def-i-platform en biedt volledig geïntegreerde mogelijkheden voor 24X7 productkwalificatie, naleving, pre-certificering en interoperabiliteitstesten met accreditatie van de industrie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Laura Barnes

Wipro Limited

Laura.barnes@wipro.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr