11:47 uur 15-06-2023

Voorstelling van Cognite AI, de Generative AI Accelerator for Industrial Data and Value Realization

Eerst oplossing klaar voor bedrijfstoepassingen, gebouwd op hyperscaler funderingen die time-to-value uit Generative AI versnellen voor klanten uit de energiesector, de maaksector en de sector van stroomopwekking en hernieuwbare energieën

AUSTIN, Texas & OSLO, Noorwegen–(BUSINESS WIRE)– Cognite, een wereldwijd erkende leader in industriële software, kondigde vandaag de lancering aan van Cognite AI, de Generative AI Accelerator for Industrial Data and Value Realization. Cognite AI, een omvattend pakket Generative AI-capaciteiten binnen Cognite’s centrale Industrial DataOps-platform, Cognite Data Fusion®, is de nieuwkomer in het innovatieve aanbod van het bedrijf gericht op de industrie van energie, maakwerk en stroomopwekking en hernieuwbare energieën, en staat volledig open voor alle partners om aangepaste industriële oplossingen tot stand te brengen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230613815717/nl/

Cognite AI, the Generative AI Accelerator for Industrial Data and Value Realization. (Graphic: Business Wire)

Cognite AI, the Generative AI Accelerator for Industrial Data and Value Realization. (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Holford

Vicevoorzitter, Global PR Cognite

Michelle.Holford@cognite.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr