13:42 uur 15-06-2023

Alight breidt Global Employee Benefits uit om organisaties te helpen welzijnsprogramma’s te maximaliseren

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Alight, Inc. (NYSE: ALIT), een toonaangevende provider van technologie en services gebaseerd op de cloud ten behoeve van menselijk kapitaal, kondigde vandaag de release aan van haar Global Employee Benefits-oplossing. Hierin werden innovatieve technologie en op werknemers gerichte services samengebracht om de complexiteiten weg te nemen van programma’s voor het beheer van voordelen en beloningen, en om waardevolle inzichten te bieden die organisaties in staat stellen om aanbiedingen van voordelen te ontwikkelen.

Naadloos geïntegreerd in het Alight Worklife®-platform en aangestuurd door Benify, de toonaangevende softwarepartner voor globale werknemersvoordelen en volledige beloningen, brengt de Global Employee Benefits-oplossing van Alight administratieve ondersteuning en klantenservice samen, in meer dan 100 landen en in 32 talen, om organisaties te helpen een echte global benefits-ervaring te bieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jordana Sherman

Jordana.sherman@alight.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr