19:53 uur 15-06-2023

360Learning behaalt Spotlight-status in SAP® Store

NEW YORK & LONDEN & PARIJS–(BUSINESS WIRE)– 360Learning heeft vandaag aangekondigd dat het de Spotlight-status heeft bereikt in de SAP® Store. Dit is een duidelijke indicatie van het hoge kwaliteitsniveau dat 360Learning biedt aan bedrijven die SAP-oplossingen gebruiken.

Nick Hernandez, CEO of 360Learning: “Collaboratief leren is de oplossing voor bedrijven die productieve, impactvolle teams willen opbouwen. Nu we de Spotlight-status hebben bereikt, kunnen we meer zakelijke klanten bereiken en hun bijscholingsbehoeften ondersteunen door middel van samenwerkend leren. Van het opleiden van nieuwe teamleden tot het helpen van bestaande teams bij het aanleren van nieuwe vaardigheden, 360Learning zorgt voor resultaten en helpt snelgroeiende bedrijven om wereldwijd competitiever te zijn.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie, alleen voor de pers:
amelia@burlington.cc

Check out our twitter: @NewsNovumpr