23:50 uur 14-06-2023

Visa kondigt de lancering aan van het Africa Fintech Accelerator-programma

Nieuw initiatief van Visa om Fintech start-ups en ondernemers van Afrika te ondersteunen aan de hand van opleiding, connecties, technologie en investeringsmogelijkheden voor tot 40 fintechs per jaar

MARRAKESH, Marokko–(BUSINESS WIRE)– Visa (NYSE: V) kondigde vandaag de lancering aan van het nieuwe Visa Africa Fintech Accelerator-programma om Afrika’s groeiende start-upgemeenschap vooruit te helpen aan de hand van expertise, connecties, technologie en beleggingsfondsen. Het initiatief werd voorgesteld door Alfred F. Kelly Jr., de uitvoerende voorzitter van Visa, tijdens de Bloomberg New Economy Gateway Africa in Marrakesh, in Marokko.

De Visa Africa Fintech Accelerator zal tot 40 start-ups per jaar in staat stellen om te versnellen en te groeien dankzij een intensief leerprogramma van drie maanden dat zich toelegt op bedrijfsgroei en mentorschap.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Constantine Panagiotatos

Global Corporate en Noord-Amerika

cpanagio@visa.com
+1 6507038675

Lesego Charlie

Sub-Saharaans Afrika

lcharlie@visa.com
+27826591674

Jagruti Mistry

Visa Noord-Afrika

jamistry@visa.com
+971566824213

Check out our twitter: @NewsNovumpr