13:06 uur 14-06-2023

Situ: het effect van wetgeving en andere factoren op het aanbod en de beschikbaarheid van accommodatie voor langduriger verblijf op belangrijke locaties wereldwijd

EXETER, Engeland–(BUSINESS WIRE)– Op basis van een recent onderzoek onder marktleiders en accommodatiepartners in hun wereldwijde supplychain heeft Situ, het internationale bureau voor accommodatie voor langdurig verblijf, een whitepaper gepubliceerd over actuele factoren, met inbegrip van wetgeving, die van invloed zijn op het aanbod van huuraccommodaties voor korte termijn op tien belangrijke internationale locaties, en over de gevolgen daarvan voor de sector voor langdurig verblijf.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230614393613/nl/

Situ White Paper: Exploring the availability - Legislation link for Extended-stay Accommodation, a look into key cities around the world (Graphic: Business Wire)

Situ White Paper: Exploring the availability – Legislation link for Extended-stay Accommodation, a look into key cities around the world (Graphic: Business Wire)

De locaties die zijn onderzocht en die in dit rapport worden besproken zijn Londen, Edinburgh, Dublin, Parijs, Amsterdam, Brussel, New York City, Boston, Singapore en Sydney. De belangrijkste conclusie is dat de situatie complex is en dat alle factoren de beschikbaarheid op een andere manier beïnvloeden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor vragen van de media over Situ:
Tamara Edgar
tamara.edgar@staysitu.com
+44 (0)1392 690 079

Check out our twitter: @NewsNovumpr