16:01 uur 14-06-2023

CSC lanceert baanbrekend digitaal blokkeringsnetwerk Domaincasting

Innovatieve nieuwe domeinbeveiligingstechnologie biedt zichtbaarheid voor bedrijven die phishing, merkmisbruik en online fraude willen tegengaan

WILMINGTON, Del.–(BUSINESS WIRE)– CSC, een domeinregistrator van enterpriseklasse en wereldleider in het beperken van bedreigingen voor domeinen en domeinnaamsystemen (DNS), heeft vandaag zijn nieuwe Domaincasting℠ digitaal blokkeringsnetwerk gelanceerd – een aanvulling op zijn huidige handhavingsdiensten. Met behulp van wereldwijde informatie van ons netwerk van partners helpt CSC organisaties bij het blokkeren en uitschakelen van domeinen die misbruik maken van hun vertrouwde merken om fraude te plegen.

Domaincasting is het grootste wereldwijde blokkeringsnetwerk, mogelijk gemaakt door CSC’s eigen DomainSec℠ platform, dat domeingerelateerde schadelijke gegevens omvat en kan worden gebruikt tijdens het afdwingen tegen slechte actoren met takedowns.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Joyson Cherian

W2 Communications

CSC@w2comm.com
CSC News Room

Check out our twitter: @NewsNovumpr