14:28 uur 13-06-2023

Interactive Brokers introduceert toegang tot Nasdaq Kopenhagen en de beurs van Praag

IBKR blijft zich inzetten voor wereldwijde markttoegang

GREENWICH, Conn.–(BUSINESS WIRE)– Interactive Brokers (Nasdaq: IBKR), een geautomatiseerde wereldwijde elektronische makelaar, heeft vandaag aangekondigd dat klanten van Interactive Brokers wereldwijd aandelen kunnen verhandelen op Nasdaq Kopenhagen (CPH) en de beurs van Praag (PSE). Daarnaast is fractionele handel in in aanmerking komende Nasdaq Kopenhagen aandelen beschikbaar.

Interactive Brokers is een wereldwijde effectenmakelaar en bedient klanten in meer dan 200 landen en gebieden. Interactive Brokers biedt zelfstandige beleggers, geavanceerde handelaren, adviseurs, hedgefondsen en andere instellingen toegang tot meer dan 150 wereldwijde markten. Klanten kunnen wereldwijd beleggen in aandelen, opties, futures, valuta’s, obligaties, fondsen en meer, en rekeningen financieren en verhandelen in maar liefst 26 valuta’s, waaronder de Deense kroon (DKK) en Tsjechische kroon (CZK).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Interactive Brokers Group, Inc.

Media: Katherine Ewert, media@ibkr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr