16:48 uur 13-06-2023

Hilton Grand Vacations genoemd op lijst van “Top 100 Global Most Loved Workplaces” 2023 van Newsweek

Het vooraanstaande horecabedrijf staat op de 14e plaats van de beste 100 bedrijven wereldwijd en wordt geprezen voor zijn uitzonderlijke werkcultuur

ORLANDO, Fla.–(BUSINESS WIRE)– Hilton Grand Vacations Inc. (NYSE:HGV), het marktleidende wereldwijde timesharebedrijf, staat op de jaarlijkse ranglijst van Newsweek van de “Top 100 Global Most Loved Workplaces®” voor het scheppen van een positieve, inclusieve en ondersteunende werkomgeving voor zijn teamleden. Het bedrijf bereikte de 14e plaats van 100 bedrijven van overal ter wereld en was de enige timeshare-onderneming op de lijst. De “Top 100 Global Most Loved Workplaces®” 2023 is de nieuwste lijst die voortkomt uit de samenwerking tussen de Most Loved Workplace® en het Best Practice Institute (BPI), een bedrijf voor leiderschapsontwikkeling en benchmarkonderzoek.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lauren George

407-613-8431

lauren.george@hgv.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr