02:02 uur 13-06-2023

Flatirons Solutions onthult platform voor technische content en taakbeheer van de volgende generatie voor de technische publicaties van de luchtvaartindustrie

BOULDER, Colo.–(BUSINESS WIRE)– Flatirons Solutions, een wereldleider op het gebied van technische content- en taakbeheeroplossingen, is verheugd de release aan te kondigen van zijn volgende generatie platform dat expliciet is ontworpen voor technische publicaties voor de luchtvaartindustrie. Deze geavanceerde oplossing heeft tot doel een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop luchtvaartorganisaties hun kritieke technische documentatie importeren, bewerken, beheren en publiceren, waardoor ze nieuwe niveaus van veiligheid, efficiëntie, compliance en samenwerking kunnen bereiken. Het vertegenwoordigt een belangrijke stap voorwaarts op het gebied van contentbeheertechnologie.

Het nieuwste op SaaS gebaseerde platform voor technisch contentbeheer van Flatirons Solutions is het resultaat van productconsolidatie, modernisering en samenwerking met grote klanten zoals Delta Air Lines. Het blijft een precedent scheppen voor wat mogelijk is in onderhoudspublicaties en biedt een intuïtief en robuust platform voor het stroomlijnen van het maken en verspreiden van content. Het stelt luchtvaartprofessionals in staat om binnen één oplossing de unieke uitdagingen te overwinnen die verband houden met het beheer van complexe S1000D- en ATA iSpec2200-inhoud over technische casco en motoren.

Het Flatirons-platform maakt optimaal gebruik van de nieuwste technologische vorderingen en verbetert moderne vliegtuiggegevenstypen terwijl het de kijkervaring van de eindgebruiker optimaliseert via zijn intelligente, responsieve IETP-viewer, Flatirons Pinpoint. Dit zorgt voor nauwkeurigheid, consistentie en naleving gedurende de levenscyclus van de publicatie, terwijl al die S1000D- en ATA-handleidingen in één viewer worden gecentraliseerd.

“We zijn verheugd om ons technisch contentbeheerplatform van de volgende generatie te introduceren waarmee luchtvaartmaatschappijen de productiviteit kunnen verbeteren, de naleving kunnen stimuleren en de veiligheid voor al hun technici kunnen verhogen, evenals de publicaties en kijkervaring in hun hele organisatie kunnen moderniseren,” aldus Stéphane Labadie, CEO van Flatirons Solutions. “Met zijn geavanceerde functies en mogelijkheden, zoals verbeterde zoek- en koppelingsverbeteringen, stelt ons platform op basis van de AWS Cloud-infrastructuur een nieuwe norm voor efficiëntie en samenwerking. Hiermee kunnen luchtvaartmaatschappijen hun contentworkflows stroomlijnen, de kosten verlagen en de klanttevredenheid vergroten.”

“We streven er altijd naar om waarde toe te voegen voor onze klanten en zijn van mening dat nauwe samenwerking met onze partners ons helpt oplossingen te leveren die onze klanten een concurrentievoordeel bieden,” verklaarde Stéphane. En door samen te werken met Delta Air Lines kon Flatirons snel de nieuwste industriestandaard voor het verwerken van S1000D- en ATA-publicaties naar de luchtvaartindustrie brengen.

“We begonnen aan een traject met Flatirons om het platform dat we de afgelopen 20 jaar hebben gebruikt te moderniseren en te consolideren. Het resultaat is een beter presterende, op de cloud gebaseerde en vernieuwde technologiestack die ons klaarstoomt voor het volgende decennium,” stelde James Griffie, Manager – Technical Instruction & Communications, Delta Air Lines.

Met deze release blijft Flatirons de wereldwijde luchtvaartorganisaties in staat stellen om op efficiënte wijze hun kritieke content te creëren, te beheren en te leveren, en zo te voldoen aan de steeds toenemende eisen van de industrie. “Dit is nog maar het begin van een nieuw hoofdstuk in ons traject om operationele veiligheid, compliance en efficiëntie te waarborgen en tegelijkertijd de ervaring van onze klanten te verbeteren. We zijn enthousiast over de toekomstige mogelijkheden,” merkte Stéphane Labadie op.

Over Flatirons Solutions:

Flatirons Solutions is een wereldwijde leverancier van oplossingen voor technische inhoud en taakbeheer die verschillende industrieën bedient, waaronder luchtvaart, defensie, energie en productie. Het Flatirons-platform is speciaal ontwikkeld voor vliegtuigvloten, MRO’s en OEM-fabrikanten die afhankelijk zijn van bedrijfskritische gegevens voor het ontwerpen, produceren, exploiteren of onderhouden van complexe bedrijfsmiddelen gedurende hun product- en servicelevenscyclus en verspreid over meerdere zakelijke netwerken. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche helpt Flatirons Solutions wereldwijde organisaties om hun kritische content efficiënt te creëren, te beheren en te leveren, waardoor ze operationele uitmuntendheid en compliance kunnen bereiken.

Ga voor meer informatie over het technische contentbeheerplatform van Flatirons naar www.flatironssolutions.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alison Ishimaru

alison.ishimaru@flatironssolutions.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr