19:25 uur 13-06-2023

Ez-XBRL lanceert innovatief platform Integix ESG, een revolutie op het gebied van ESG-rapportage

WASHINGTON–(BUSINESS WIRE)– Ez-XBRL Solutions, een wereldleider op het gebied van financiële naleving van regelgeving en financiële analyse, is verheugd de lancering van zijn baanbrekende ESG-platform aan te kondigen. Met de samenwerking van branche-experts, ratingbureaus, bestuursorganen en toezichthouders, en mogelijk gemaakt door geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI) en natuurlijke taalverwerking (NLP), stelt Integix ESG een nieuwe norm voor het leveren van ongeëvenaarde waarde aan klanten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230613620164/nl/

Ez-XBRL launches innovative platform Integix ESG, revolutionizing ESG Reporting (Graphic: Business Wire)

Ez-XBRL launches innovative platform Integix ESG, revolutionizing ESG Reporting (Graphic: Business Wire)

Integix ESG biedt een zeer intuïtieve en procesgestuurde flow, waardoor klanten moeiteloos hun ESG-programma’s kunnen begrijpen en implementeren. Onze oplossing gaat verder dan louter naleving en richt zich op het creëren van echte waarde, transparantie en zinvolle inzichten voor alle belanghebbenden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor nadere informatie of om een afspraak te maken voor een demonstratie van Integix ESG contact op met:

Rajan Deshpande

rajan.deshpande@ez-xbrl.com
info@integixesg.com
+1 703-745-2327

Check out our twitter: @NewsNovumpr