22:46 uur 12-06-2023

ProAmpac en Polytechnique Montreal werken samen voor publicatie van Heat Sealing in Packaging

CINCINNATI–(BUSINESS WIRE)– ProAmpac, een wereldleider op het gebied van flexibele verpakkingen en materiaalwetenschap, kondigde vandaag zijn samenwerking aan met Polytechnique Montreal 3SPack Research Chair voor de lancering van Heat Sealing in Packaging, waarin de principes van heatsealing en de correlatie van moleculaire eigenschappen en verwerkingsparameters in sealprestaties worden uiteengezet.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230612265193/nl/

Heat Sealing in Packaging covers both scientific and practical aspects of the basic principles of heat sealing packaging. (Photo: Business Wire)

Heat Sealing in Packaging covers both scientific and practical aspects of the basic principles of heat sealing packaging. (Photo: Business Wire)

Het boek, samen geschreven door Prof. Abdellah Ajji (Polytechnique Montreal), Dr. Ebrahim Jalali Dil (PolyExpert, Inc.), Dr. Zahra Kanani Aghkand (Polytechnique Montreal) en Dr. Amir Saffar (ProAmpac), behandelt zowel wetenschappelijke als praktische aspecten van de basisprincipes van heatsealverpakkingen. De moleculaire mechanismen die betrokken zijn bij elke stap van heatsealing, het effect van verschillende sealmaterialen als mono- en/of blendsystemen, het effect van sealcondities, evaluatie van vorm/film/sealing en modellering/simulatie van het heatsealproces zijn gedetailleerd gepresenteerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Molly Speer

Director, Corporate Communications

Media@ProAmpac.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr