20:58 uur 12-06-2023

Armis identificeert meest risicovolle OT- en ICS-apparaten in kritieke infrastructuursectoren

Verhoogde risico’s voor productie, nutsbedrijven en transport

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Armis, het toonaangevende bedrijf op het gebied van zichtbaarheid en beveiliging van bedrijfsmiddelen, heeft vandaag nieuw onderzoek uitgebracht waarin de meest risicovolle apparaten worden geïdentificeerd die een bedreiging vormen voor kritieke infrastructuurindustrieën: productie, nutsbedrijven en transport. Uit analyse van gegevens van het Armis Asset Intelligence and Security Platform, dat meer dan drie miljard activa volgt, bleek dat de apparaten voor operationele technologie (OT) en industriële controlesystemen (ICS) die het grootste risico vormen voor deze industrieën, technische werkstations, SCADA-servers, automatiseringsservers, historians en programmeerbare logische controllers (PLC’s) zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontacten:
Rebecca Cradick

Senior Director, Global Communications

Armis

pr@armis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr