17:08 uur 09-06-2023

Galtronics verbetert bezoekerservaring in NFL-stadions en MLB-stadions in het hele land

C-band antenne-upgrades verbeteren 5G-netwerken van carriers voor meer capaciteit en hogere datasnelheden om de ultieme gebruikerservaring te creëren

TEMPE, Ariz.–(BUSINESS WIRE)– Galtronics, het bedrijf dat samenwerking combineert met technologische innovatie om ‘s werelds meest complexe draadloze connectiviteitsuitdagingen op te lossen, kondigde vandaag gedistribueerde antennesysteem-upgrades (DAS) aan in vier grote stadions.

De antennes van Galtronics zullen worden ingezet in Arrowhead Stadium, de thuishaven van de titelverdediger Super Bowl Champion Kansas City Chiefs; Ford Field, de thuishaven van de Detroit Lions; Bank of America Stadium, de thuishaven van de Carolina Panthers; en T-Mobile Park, de thuishaven van de Seattle Mariners.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

John Walker

john@chirpPR.com
404.626.0051

Check out our twitter: @NewsNovumpr