13:03 uur 09-06-2023

Capcom wordt op 11 juni 40

Stuurt verjaardagsboodschap van dankbaarheid “van Osaka, naar de wereld”

OSAKA, Japan–(BUSINESS WIRE)– Capcom Co., Ltd. (TOKYO:9697) viert op 11 juni 2023 zijn 40-jarig bestaan, omdat het op die datum veertig jaar geleden is dat het bedrijf op 11 juni 1983 werd opgericht. Ter erkenning van deze prestatie wil Capcom zijn wereldwijde belanghebbenden bedanken voor hun voortdurende steun in de afgelopen 40 jaar.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230609005099/nl/

Capcom celebrates 40th anniversary with announcement in the Financial Times. (Graphic: Business Wire)

Capcom celebrates 40th anniversary with announcement in the Financial Times. (Graphic: Business Wire)

Ter gelegenheid van de 40e verjaardag van Capcom’s oprichting, gebruikt het bedrijf zijn slogan “van Osaka, naar de wereld” en stuurt het een boodschap van dankbaarheid naar zijn wereldwijde supporters. Dit omvat een paginagrote aankondiging van de 40-jarige mijlpaal in de editie van 9 juni van de Financial Times, waarin de waardering van het bedrijf wordt overgebracht aan belanghebbenden over de hele wereld voor hun steun in het helpen van Capcom bij het leveren van het plezier en de opwinding van zijn zeer creatieve, originele content aan meer dan 200 landen en regio’s wereldwijd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Capcom public relations en investeerdersrelaties

Daniel Levine

+81-6-6920-3623

daniel-levine@capcom.com

Yoshiko Ikeda

+81-6-6920-3623

yoshiko-ikeda@capcom.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr