00:53 uur 08-06-2023

Wipro en Cisco lanceren een beheerde private 5G-as-a-Service-oplossing om digitale transformatie van ondernemingen te versnellen

Deze samenwerking zal de snelheid van zakendoen verhogen

EAST BRUNSWICK, N.J. & BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)– Wipro Limited (NYSE: WIT, BSE: 507685, NSE: WIPRO), een toonaangevend bedrijf op het gebied van technologiediensten en -advies, heeft vandaag een beheerde private 5G-as-a-Service-oplossing gelanceerd in samenwerking met Cisco (NASDAQ: CSCO). Het nieuwe aanbod stelt zakelijke klanten in staat betere bedrijfsresultaten te behalen door middel van de naadloze integratie van private 5G met hun bestaande LAN/WAN/cloud-infrastructuur.

De veranderende aard van werk en digitale transformatie in de infrastructuur voor informatietechnologie (IT) en operationele technologie (OT) worden gedreven door 5G en andere complementaire technologieën. Beheerde private 5G van Cisco en Wipro ondersteunt organisaties die willen profiteren van de voordelen van een private 5G-netwerk zonder zo’n netwerk te hoeven aanschaffen, beheren en onderhouden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Laura Barnes

Wipro Limited

laura.barnes@wipro.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr