18:59 uur 08-06-2023

Volgens toonaangevende nutsbedrijven bespaart digitaal water miljoenen voor gemeenschappen

18 experts op het gebied van waternutsbedrijven delen een draaiboek voor digitale transformatie en impact op de gemeenschap

WASHINGTON–(BUSINESS WIRE)– Toonaangevende waternutsbedrijven omarmen in toenemende mate data-analyse en digitale technologie om hun activiteiten te optimaliseren, miljoenen te besparen voor gemeenschappen en de weerbaarheid van waternetwerken tegen klimaatverandering te vergroten.

Inzichten van 18 wereldwijde leiders op het gebied van waternutsbedrijven en experts die invloed hebben op digitale acceptatie in een vroeg stadium, zijn opgenomen in een nieuwe paper van Xylem (NYSE: XYL), leider op het gebied van watertechnologie (NYSE: XYL), en Bluefield Research. Deze nutsbedrijfexperts delen perspectieven over de manieren waarop ‘digitalisering’ hen helpt bij het oplossen van grote wateruitdagingen in hun gemeenschappen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Houston Spencer

+1 (914) 240-3046

Houston.Spencer@xylem.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr