17:41 uur 08-06-2023

Parse Biosciences lanceert CRISPR Detect

Nieuw product versterkt groeiende single cellportfolio

SEATTLE–(BUSINESS WIRE)– Parse Biosciences, een toonaangevende leverancier van toegankelijke en schaalbare single cell sequencingoplossingen, kondigde vandaag de lancering aan van CRISPR Detect, waarmee single cell pooled CRISPR-screenings op ongekende schaal mogelijk zijn.

Bulk gepoolde CRISPR-screening is een waardevol hulpmiddel geweest om genfunctie op genoomschaal te begrijpen. Door een enkele celresolutie toe te voegen aan gepoolde CRISPR-screening, worden individuele genverstoringen gekoppeld aan rijke fenotypes van het hele transcriptoom. Deze aanpak heeft de mogelijkheden van gepoolde CRISPR-screening uitgebreid om celtypen van verstoorde cellen te begrijpen en veranderingen in genexpressie, regulerende netwerken, signaalroutes en andere complexe signaturen te kwantificeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jay Roberts, SRPR

jay@shevrushpr.com | 917.696.2142

Check out our twitter: @NewsNovumpr