22:55 uur 08-06-2023

Mouser Electronics onderzoekt de kruising van smarthome-technologie met Matter-protocol in de serie Empowering Innovation Together

DALLAS & FORT WORTH, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mouser Electronics Inc., de toonaangevende New Product Introduction (NPI)-distributeur in de branche met de breedste selectie halfgeleiders en elektronische componenten™, lanceert de volgende aflevering van hun bekroonde Empowering Innovation Together (EIT)-serie waarin het Matter-protocol centraal staat. Met deze aflevering brengt Mouser wereldwijde technologie-experts van de Connectivity Standards Alliance (CSA) en vooraanstaande fabrikanten samen om alle aspecten van Matter te onderzoeken, van marktintroductie tot ontwerpspecificaties.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230608005021/nl/

Matter: One protocol for them all. (Graphic: Business Wire)

Matter: One protocol for them all. (Graphic: Business Wire)

Met de brede industriële steun van toonaangevende halfgeleiderfabrikanten, waaronder NXP Semiconductors, Silicon Labs, STMicroelectronics, Schneider Electric, Texas Instruments, Infineon Technologies, Nordic Semiconductor en Microchip Technology Inc., belooft Matter een revolutie teweeg te brengen in smarthome-technologie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:
Kevin Hess, Mouser Electronics

Senior Vice President Marketing

+1 (817) 804-3833

Kevin.Hess@mouser.com

Heidi Elliott, Mouser Electronics

Empowering Innovation Together

Marketing Communications Director

+1 (817) 804-2320

Heidi.Elliott @mouser.com

Neem voor persvragen contact op met:
Kelly DeGarmo, Mouser Electronics

Manager, Corporate Communications & Media Relations

+1 (817) 804-7764

Kelly.DeGarmo@mouser.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr