15:42 uur 08-06-2023

LTIMindtree en SNP vormen een partnerschap om “Fast Forward” voor BLUEFIELD™-implementatie te lanceren

LTIMindtree en SNP zullen ook een gezamenlijk innovatiecentrum oprichten om gepersonaliseerde industriële oplossingen voor klanten te maken.

HEIDELBERG, Duitsland & MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een bedrijf gespecialiseerd in technologieconsulting en digitale oplossingen van wereldformaat, kondigde vandaag in samenwerking met SNP Schneider-Neureither & Partner SE (ISIN: DE0007203705), een internationale toonaangevende provider van softwareoplossingen voor digitale transformatieprocessen, geautomatiseerde gegevensmigratie en gegevensbeheer in de SAP-omgeving, de lancering aan van “Fast Forward” voor BLUEFIELD™-implementatie, gebaseerd op SNP’s bedrijfseigen aanpak.

Het gezamenlijke aanbod onder de naam “Fast Forward” is een oplossing voor de volledige levenscyclus, ontworpen om de migratie van een onderneming naar het SAP S/4HANA-platform te versnellen met zo weinig mogelijk risico’s, terwijl de gouden kern van bestaande ERP behouden blijft.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Shambhavi Revandkar | +91 9769509545 | shambhavi.revandkar@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr