03:48 uur 07-06-2023

ReNew maakt resultaten vierde kwartaal (Q4 FY23) en fiscaal jaar 2023 eindigend op 31 maart 2023 bekend

GURUGRAM, India–(BUSINESS WIRE)– ReNew Energy Global Plc (“ReNew” of “het Bedrijf”) (Nasdaq: RNW, RNWWW), een toonaangevend bedrijf dat oplossingen biedt voor het verminderen van de CO2-uitstoot, heeft vandaag haar geconsolideerde IFRS-resultaten voor het vierde kwartaal en fiscaal jaar eindigend op 1 maart 2023 bekendgemaakt.

Operationele hoogtepunten:

  • Op 31 maart 2023 bestond de portefeuille van het bedrijf uit 13,7 GW, een toename van 28,2% ten opzichte van vorig jaar, waarvan ~ 8,0 GW in opdracht is gegeven en 5,7 GW is toegezegd. 101 MW aan Purchase Power Agreements (“PPA’s”) werd ondertekend in het vierde kwartaal van 2023 en slechts ~1% van onze totale portefeuille heeft Letters of Award die wachten op een PPA.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press Enquiries
ReNew | Shilpa Narani | shilpa.narani@renew.com

Investor Enquiries

ReNew | Nathan Judge, Nitin Vaid | ir@renew.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr