10:53 uur 07-06-2023

Protectoria Venture ondertekent overeenkomst voor een voorstel tot gedecentraliseerde digitale ID in Indonesië.

OSLO, Noorwegen–(BUSINESS WIRE)– Protectoria Venture AS, https://protectoria.com/, heeft samen met zijn lokale partner, PT Gimle Investment Group, een overeenkomst met PT INTI (Persero) getekend. Dit staatsbedrijf fungeert als strategisch vertrouwenspersoon voor de centrale overheid en verzorgt een gedecentraliseerde digitale identiteitsinfrastructuur voor overheidsinstellingen, bedrijven en burgers in Indonesië.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230606005891/nl/

Foto: Protectoria

Foto: Protectoria

De bedrijven verbinden zich tot een exclusieve samenwerking bij het ontwerpen, bouwen en beheren van een digitale gedecentraliseerde identiteitsinfrastructuur en deze door middel van een nationale uitrol aan elke dienstverlener uit elke sector of bedrijfstak aan te bieden. Burgers hebben hiermee controle over hun eigen gegevens en eenvoudige en veilige toegang tot alle soorten digitale diensten in de samenleving.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Erik Storelv, CFO

erik.storelv@protectoria.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr