19:36 uur 07-06-2023

Organon en CAF, de ontwikkelingsbank van Latijns-Amerika, lanceren een unieke samenwerking om duurzame financiering in de gezondheid van vrouwen te versterken

Dit akkoord maakt deel uit van een transformerend model dat regeringen, ontwikkelingsbanken over de hele wereld en andere multilaterale agentschappen uitnodigt om op resultaten gebaseerde financiering te gebruiken om het leven van vrouwen te verbeteren

JERSEY CITY, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Vandaag ondertekenden, Organon (NYSE:OGN), een internationaal gezondheidszorgbedrijf dat zich op de gezondheid van vrouwen toelegt, en CAF, de ontwikkelingsbank van Latijns-Amerika, een MOU (memorandum of understanding) om een bijdrage te leveren aan de doelstellingen inzake duurzame ontwikkeling van de Verenigde Naties via het ontwerp, de structuur en de implementatie van duurzame programma’s die gelijkheid, gezondheid en autonomie van meisjes en vrouwen in Latijns-Amerika en de Caraïben promoten en verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontactpersonen:

Karissa Peer

(614) 314-8094

Kate Vossen

(732) 675-8448

Robert Valls

(+57) 3043578424

Contactpersonen voor investeerders:

Jennifer Halchak

(201) 275-2711

Alex Arzeno

(646) 430-2028

Check out our twitter: @NewsNovumpr