13:30 uur 07-06-2023

FPT en Mila hernieuwen strategisch partnerschap om verantwoorde AI te bevorderen

MONTREAL–(BUSINESS WIRE)– FPT, Vietnam’s grootste IT-serviceprovider, en Mila, het instituut voor artificiële intelligentie van Quebec, kondigden de hernieuwing aan van een overeenkomst voor een strategisch partnerschap van drie jaar.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230604005104/nl/

FPT-Mila partnership agreement renewal ceremony took place within Canada-Vietnam AI Summit (Montreal, June 02, 2023) (Photo: Business Wire)

FPT-Mila partnership agreement renewal ceremony took place within Canada-Vietnam AI Summit (Montreal, June 02, 2023) (Photo: Business Wire)

Als integraal deel van deze verdergezette verbintenis zullen FPT en Mila zich oriënteren op samenwerking voor onderzoeksprojecten in verband met LLM’s (large language models) en NLP (natural language processing), waarbij verantwoorde AI gepromoot wordt, een aanpak om artificiële intelligentie met goede bedoelingen in te zetten om mensen en organisaties te ondersteunen. Beide partijen zullen hun steentje bijdragen om richtlijnen, goede praktijken en ethische normen te ontwikkelen die transparantie, rechtvaardigheid, verantwoording en privacy in AI-applicaties promoten. Het verdergezette partnerschap beoogt complexe problemen op te lossen en een AI-ecosysteem te verkennen dat duurzame groei, menselijke ontwikkeling en maatschappelijke vooruitgang bevordert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mai Duong (Ms.)

FPT Software

PR Manager

MCP.PR@fpt.com
https://www.fptsoftware.com/newsroom/

Check out our twitter: @NewsNovumpr