17:29 uur 07-06-2023

Capcom: Street Fighter 6 Verkoopt wereldwijd meer dan 1 miljoen exemplaren!

Nieuwe titel spreekt brede groep spelers aan, van nieuwkomers in vechtgames tot fans, terwijl de cumulatieve verkoop van de Street Fighter-serie de 50 miljoen eenheden passeert

OSAKA, Japan–(BUSINESS WIRE)– Capcom Co., Ltd. (TOKYO:9697) heeft vandaag aangekondigd dat Street Fighter 6, de nieuwste titel in de legendarische Street Fighter-serie, wereldwijd meer dan 1 miljoen keer is verkocht.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230607005338/nl/

Street Fighter 6 delivers the pinnacle of fighting game experiences. (Graphic: Business Wire)

Street Fighter 6 delivers the pinnacle of fighting game experiences. (Graphic: Business Wire)

Street Fighter 6 vertegenwoordigt de volgende evolutie van de serie en een nieuwe generatie vechtgames, die zeven jaar na de vorige titel in de franchise wordt gelanceerd. Naast het leveren van het neusje van de zalm op het gebied van vechtgame-ervaringen, bevat de titel nieuwe functies zoals World Tour Mode, waarin spelers een avatar creëren en door het universum van Street Fighter reizen, en Battle Hub, waar spelers met elkaar kunnen communiceren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Capcom Public Relations & Investeerdersrelaties

Daniel Levine

+81-6-6920-3623

daniel-levine@capcom.com

Yoshiko Ikeda

+81-6-6920-3623

yoshiko-ikeda@capcom.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr