05:26 uur 06-06-2023

Wipro VisionEDGE versterkt het nieuwe digitale out-of-home netwerk van Bowling Center TV

De op de cloud gebaseerde dynamische oplossing voor digitale signalering zal de consumentenervaring verbeteren en reclame-inkomsten aanzwengelen

EAST BRUNSWICK, N.J. & BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)– Wipro Limited (NYSE: WIT, BSE: 507685, NSE: WIPRO), een vooraanstaand bedrijf voor technologieservices en consulting, kondigde vandaag aan dat haar dynamische oplossing voor digitale signalering, Wipro VisionEDGE, de Bowling Center TV (BCTV) zal versterken. BCTV is een nieuw, digitaal out-of-home televisienetwerk verspreid over bowlingcentra in de Verenigde Staten.

BCTV is een partnerschap tussen Strike Ten Entertainment, de Bowling Proprietors’ Association of America (BPAA) en Equity Sports Partners. BCTV wordt ondersteund door een zeer vooruitstrevend team technologiepartners, waaronder Cisco en Wipro VisionEDGE. Het werd in het leven geroepen om het amusement in bowlingcentra te transformeren, om de manier waarop het publiek zich in deze populaire sport uitleeft revolutionair te veranderen, net als de manier waarop merken met dit publiek in interactie treden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Laura Barnes

Laura.barnes@wipro.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr