12:05 uur 06-06-2023

VeriSilicon behaalt Bluetooth 5.3-certificering voor zijn complete Bluetooth Low Energy-oplossing

Veel minder grote ontwerprisico’s en versnelde time-to-market van system-on-chip (SoC) voor klanten, waardoor VeriSilicon nog beter in het IoT-segment kan worden ingezet

SHANGHAI–(BUSINESS WIRE)– VeriSilicon (688521.SH) heeft vandaag aangekondigd dat zijn complete Bluetooth Low Energy (BLE)-oplossing de Bluetooth 5.3-certificering van Bluetooth SIG heeft behaald. Deze complete BLE-oplossing integreert VeriSilicon’s zelfontwikkelde radiofrequentie (RF) IP, basisband-IP en software-protocollenstack en een one-stop oplossing die compatibel is met versie 5.3 van de Bluetooth Core-specificatie. De oplossing richt zich op meerdere IoT-sectoren, waaronder de industriële sector, de auto-industrie, smart home, smart city en de zorgsector. Met de oplossing kunnen klanten de ontwerptijd aanzienlijk verkorten, risico’s beperken, kosten verlagen en de time-to-market van hun producten versnellen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact: press@verisilicon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr