20:42 uur 06-06-2023

Streetbeat lanceert SmartPilot: portfoliobeheer mogelijk gemaakt door ChatGPT

Streetbeat, een geavanceerd financieel AI-platform, introduceert een innovatieve beleggingsdienst die generatieve AI combineert met realtime marktnieuwsanalyse om een revolutie teweeg te brengen in dynamisch portfoliobeheer.

PALO ALTO, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Streetbeat, bekend om zijn gepatenteerde, door AI gegenereerde beleggingsstrategieën, kondigt met trots de lancering aan van SmartPilot, een geavanceerde beleggingsservice die actief portfolio’s beheert op basis van realtime nieuwsanalyse met behulp van ChatGPT4.

SmartPilot maakt gebruik van krachtige generatieve AI en bedrijfseigen algoritmen om uitgebreide realtime nieuwsgegevens te analyseren. Door portfoliotoewijzingen dynamisch aan te passen, identificeert SmartPilot kansen om de blootstelling aan bedrijven met positieve berichtgeving te vergroten en tegelijkertijd de blootstelling tijdens ongunstige nieuwsgebeurtenissen te verminderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Damian Scavo

info@streetbeat.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr