16:50 uur 06-06-2023

Quectel lanceert ultracompacte FCM360W wifi 6- en Bluetooth 5.1-module, ideaal voor smart woningen en industriële IoT-usecases

VANCOUVER, Brits-Columbia–(BUSINESS WIRE)– Quectel Wireless Solutions, een provider van IoT-oplossingen op wereldniveau, lanceert haar nieuwste Quectel FCM360W wifi- en Bluetooth-module, die een hoogwaardige processor met wifi 6- en Bluetooth 5.1-capaciteiten combineert. Dankzij het grote geheugen van 512 KB SRAM en 4 MB flashgeheugen, is de FCM360W zeer veelzijdig en biedt het een mix van verwerkingsvermogen, geheugen, connectiviteit en beveiliging.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230606005276/nl/

Quectel launches ultra-compact FCM360W Wi-Fi 6 and Bluetooth 5.1 module ideal for smart homes and industrial IoT use cases (Photo: Business Wire)

Quectel launches ultra-compact FCM360W Wi-Fi 6 and Bluetooth 5.1 module ideal for smart homes and industrial IoT use cases (Photo: Business Wire)

De module heeft standaard beveiligingsfuncties zoals WPA-PSK, WPA2-PSK en WPA3-PSK beveiligingsstandaards, en voorziet 128-bit AES codering voor extra beveiliging. De FCM360W ondersteunt meerdere interfaces waaronder UART, SPI, I2C, I2S, ADC en PWM, samen met heel wat modi die weinig vermogen verbruiken en keep-alive-mechanismen. Hierdoor is deze oplossing ideaal voor smart woningen en IIot (industriële IoT) usecases.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: media@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr