14:00 uur 06-06-2023

MicroStrategy breidt samenwerking met Microsoft uit om AI-gebaseerde analytics te stimuleren

TYSONS CORNER, Va.–(BUSINESS WIRE)– MicroStrategy® Incorporated (Nasdaq: MSTR) (“MicroStrategy” of het “Bedrijf”), het grootste onafhankelijke beursgenoteerde analyse- en business intelligence bedrijf, heeft een nieuwe meerjarige samenwerking met Microsoft aangekondigd om het aanbod van de producten van MicroStrategy op Microsoft Azure uit te breiden. De samenwerking integreert MicroStrategy’s geavanceerde analysemogelijkheden met Azure OpenAI Service om bedrijven te helpen het volledige potentieel van hun data te benutten.

Door deze samenwerking investeert MicroStrategy verder in de mogelijkheden en het verbeteren van kunstmatige intelligentie (AI) binnen zijn analyseplatform MicroStrategy ONE™. De eerste use cases zullen naar verwachting variëren van natuurlijke taalcapaciteiten voor het genereren van nieuwe visualisaties en dashboards, tot en met verdere ontwikkelingen in de productiviteit met betrekking tot code, workflow, schema’s en het maken van content.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MicroStrategy Incorporated

Shirish Jajodia

Investor Relations

ir@microstrategy.com
(703) 848-8600

Check out our twitter: @NewsNovumpr