14:00 uur 06-06-2023

Klinisch fase 3-onderzoek LUNAR toont statistisch significante en klinisch betekenisvolle verlenging van de algehele overleving bij patiënten met gemetastaseerde niet-kleincellige longkanker na op platina gebaseerde behandelingen

Tumor Treating Fields-therapie in combinatie met standaardzorg resulteerde in een statistisch significante en klinisch betekenisvolle verbetering van 3 maanden in de gemiddelde totale overleving in vergelijking met standaardzorg zonder aanvullende systemische toxiciteiten

Tumor Treating Fields-therapie in combinatie met immuuncontrolepuntremmers resulteerde in een ongekende verbetering van 8 maanden in de gemiddelde algehele overleving

LUNAR is het eerste klinische fase 3-onderzoek in meer dan zeven jaar waarbij een significante verlenging van de algehele overleving werd waargenomen bij gemetastaseerde niet-kleincellige longkanker na platinatherapie

Gegevens uit het LUNAR-inderzoek worden vandaag gepresenteerd tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de ASCO voor het jaar 2023

Novocure houdt om 14.00 uur CDT een conferencecall voor beleggers.

ROOT, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Novocure (NASDAQ: NVCR) presenteert vandaag positieve resultaten uit het klinische fase 3-onderzoek LUNAR ter evaluatie van het gebruik van Tumor Treating Fields-therapie (TTFields-therapie) in combinatie met standaardbehandelingen voor de behandeling van niet-kleincellige longkanker (NSCLC) tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de American Society of Clinical Oncology (ASCO) voor het jaar 2023.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggers:
Ingrid Goldberg

investorinfo@novocure.com
610-723-7427

Media:
Leigh Labrie

media@novocure.com
610-723-7428

Check out our twitter: @NewsNovumpr