14:50 uur 06-06-2023

Intelsat levert 2Ku-connectiviteitsupgrade aan Japan Airlines

MCLEAN, Va.–(BUSINESS WIRE)– Intelsat, exploitant van een van ‘s werelds grootste geïntegreerde satelliet- en terrestrische netwerken en toonaangevende leverancier van Inflight Connectivity (IFC), heeft een overeenkomst gesloten met Japan Airlines (JAL), een klant van het eerste uur, om ongeveer 50 Boeing 737’s en 767’s te upgraden naar de 2Ku inflight connectiviteitsoplossing van het bedrijf.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230606005205/nl/

Intelsat To Deliver 2Ku Connectivity Upgrade to Japan Airlines (Photo: Business Wire)

Intelsat To Deliver 2Ku Connectivity Upgrade to Japan Airlines (Photo: Business Wire)

“Het vertrouwen dat JAL in ons stelt al tien jaar lang is voor ons heel belangrijk”, zegt Dave Bijur, senior vice president Commercial van Intelsat Commercial Aviation. “JAL was Intelsat’s eerste niet-Amerikaanse commerciële luchtvaartklant en we kijken ernaar uit om de marktleidende inflight connectiviteitsservice van JAL te kunnen blijven ondersteunen in Japan, waar hun gasten van gratis toegang genieten.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Melissa Longo – melissa.longo@intelsat.com; +1 240-308-1881

Check out our twitter: @NewsNovumpr