20:21 uur 06-06-2023

BCA Research lanceert Private Markets & Alternatives-service

Brian Payne introduceert nieuwe strategie voor institutionele beleggers.

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– BCA Research Inc, een bedrijf van Delinian en toonaangevende, onafhankelijke provider voor onderzoek in beleggingen wereldwijd, kondigde vandaag de lancering aan van de Private Markets & Alternatives-service van BCA (kortweg PMA-service).

Deze nieuwe service — de allereerste service gewijd aan privémarkten die instaat voor beleggingsadvies aan onafhankelijke onderzoeksbureaus — biedt gepersonaliseerde intelligentie, informatie en inzichten in bedrijven in een vroeg stadium en in hun groeifase van diverse sectoren. PMA zal beleggers toegang tot privémarkten verlenen en hen begeleiden hoe zij hun portefeuilles kunnen beïnvloeden aan de hand van een afdoende, allesomvattende en onbevooroordeelde analyse en raad met betrekking tot de samenstelling van een portefeuille en beheersbeslissingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Darrell Oliver

Globale manager communicatie & PR

W: +1 646.539.3640 C: +1 929.316.2708

Darrell.Oliver@Delinian.com
DELINIAN

Check out our twitter: @NewsNovumpr