13:56 uur 02-06-2023

PL BioScience en Macopharma gaan een octrooilicentie- en overdrachtsovereenkomst aan voor celcultuursupplementen op basis van menselijk bloedplaatjes-lysaat (Human Platelet Lysate, HPL)

De bedrijven gaan akkoord met een wereldwijde octrooilicentie- en overdrachtsovereenkomst voor Human Platelet Lysate (HPL), inclusief de doorverwijzing van HPL-klanten van Macopharma naar PL BioScience.

AACHEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– PL BioScience GmbH, een Duits life science-bedrijf gespecialiseerd in de productie en ontwikkeling van Human Platelet Lysate (HPL) voor celexpansie, kondigde vandaag een octrooilicentie- en overdrachtsovereenkomst aan met het Franse bedrijf Macopharma S.A.S. Als onderdeel van de overeenkomst aanvaardt PL BioScience hierbij een wereldwijde licentie onder de door Macopharma ingediende octrooien, met het recht op sublicentie (via meerdere niveaus), voor de duur van de licentieperiode.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dr. Hatim Hemeda

PL BioScience GmbH

+49(0)24195719-100

info@pl-bioscience.com

+33(0)320118-400

Contact@macopharma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr