12:05 uur 01-06-2023

XpertHR™ integreert StoryChief-tooling in nieuw HR-contentplatform

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– XpertHR en StoryChief hebben vandaag de handen ineengeslagen met de lancering van het HR-content platform Publix. Publix biedt organisaties de kans om zich op zeer professionele wijze als HR-expert te profileren zonder dat ze zelf hoeven te investeren in een contentteam of analytics-tooling.

Publix geeft organisaties toegang tot honderden artikelen, nieuwsberichten en checklists over HR, arbeidsrecht, salariëring en andere werkgerelateerde onderwerpen. Deze toonaangevende content kan via de tool van StoryChief worden gepubliceerd op de online kanalen van de klant. Met Publix versterk en completeer je de contentmarketingstrategie en vergroot je het bereik van je organisatie.

Abonnees kunnen, indien gewenst, gemakkelijk de professionele content aanpassen en het vervolgens direct beschikbaar stellen. Door een overzichtelijk dashboard is in één oogopslag te zien hoe de content zorgt voor een toename van het aantal bezoekers, de betrokkenheid, bereik en weergaven.

“Publix is voortgekomen vanuit de visie onze klanten zo goed mogelijk te bedienen door middel van de combinatie van innovatieve technologie en hoogwaardige content”, aldus Frank Klein, directeur van XpertHR Nederland. “Door de content van XpertHR via dit vernieuwende format aan te bieden verbeteren wij de processen en betrouwbaarheid voor onze klanten en kunnen we de kosten voor ze reduceren.”

“We zijn verheugd om samen te werken met XpertHR om hun klanten te helpen bij het creëren en distribueren van waardevolle content”, aldus Valeri Potchekailov, CEO van StoryChief. “De integratie van onze beide platforms helpt hen bij het realiseren van hun contentstrategie en het vergroten van hun online aanwezigheid.”

Over XpertHR

XpertHR, is met 40.000 gebruikers wereldwijd, de toonaangevende aanbieder van HR-informatie en -oplossingen. Het biedt online tools, informatie en advies aan ieder die HR- en personeelsgerelateerde beslissingen moet nemen. Om hen te helpen bij complexe HR-uitdagingen. XpertHR is gevestigd in Amsterdam en maakt deel uit van het beursgenoteerde RELX Group.

Over StoryChief

StoryChief is een technologiebedrijf met duizenden klanten uit 70 verschillende landen, met vestigingen in Gent en sinds kort ook in de Verenigde Staten. Het biedt een alles-in-één contentmarketingtool dat het creëren, publiceren, distribueren en analyseren van content vereenvoudigt. Ook biedt het gebruikers een centraal platform om hun content te beheren en te publiceren op verschillende kanalen, en om de prestaties van hun content te meten.

Voor meer informatie: www.publix.nl en www.xperthr.nl en volg XpertHR NL op LinkedIn, Twitter en Instagram.

Contacts

Meer informatie voor pers
Voor persvragen kan je terecht bij één van onze woordvoerders via 020 – 515 95 15 of marketing@xperthr.nl.

Check out our twitter: @NewsNovumpr