18:09 uur 01-06-2023

Masttro onthult Doc AI: een revolutie in de gegevensverwerking van alternatieve beleggingen

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Masttro, een toonaangevend wealth tech platform voor vermogensbeheerders en adviseurs, kondigde vandaag de lancering aan van haar nieuwste product, Document AI. Doc AI is een revolutionaire nieuwe module die de gegevensverwerking van kapitaalafroepen, uitkeringen en kapitaalverklaringen automatiseert, waardoor het beheer van alternatieve beleggingen sneller en nauwkeuriger verloopt.

Jarenlang waren alternatieve beleggingsgegevens verspreid over verschillende gegevensverstrekkers, elk met hun eigen formaat en presentatiestijl. Het verzamelen en verwerken van deze informatie is een tijdrovend, handmatig proces dat vatbaar is voor menselijke fouten. Doc AI stroomlijnt dit proces door automatische opname en synthese van ongestructureerde gegevens in enkele seconden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michael Melia (Hoofd Global Marketing)

(917) 755-0008

contact@masttro.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr