11:54 uur 01-06-2023

Kioxia start de exploitatie van twee nieuwe R&D-faciliteiten

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– Kioxia Corporation start vandaag de exploitatie van twee nieuwe R&D-faciliteiten — de Flagship Building op de Yokohama Technology Campus en de Shin-Koyasu Technology Front — om de capaciteiten van het bedrijf op gebied van onderzoek en ontwikkeling van flashgeheugen en SSD’s (solid state drives) te versterken. Gaandeweg zullen andere R&D-functies in de Kanagawa-prefectuur naar deze nieuwe R&D-hubs worden overgebracht om de onderzoeksefficiëntie te verbeteren en om verdere vooruitgang op gebied van technologische innovatie aan te zwengelen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230531006057/nl/

Flagship Building at Yokohama Technology Campus (Photo: Business Wire)

Flagship Building at Yokohama Technology Campus (Photo: Business Wire)

Met de toevoeging van de nieuwe Flagship Building zal de Yokohama Technology Campus bijna dubbel zo groot worden. Hierdoor kan Kioxia haar capaciteiten in het beoordelen van flashgeheugen- en SSD-producten uitbreiden, wat de algehele productontwikkeling en productkwaliteit ten goede komt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kota Yamaji

Public Relations

Kioxia Corporation

+81-3-6478-2319

kioxia-hd-pr@kioxia.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr