16:16 uur 01-06-2023

Gillette viert terugkeer van Gillette Cup Featuring Fortnite met All-Star Gillette Gaming Alliance

Tweedaags toernooi verenigt wereldwijde streamers om te strijden voor een geldprijs van $50.000 op het nieuwe ‘Gillette Face-Off’-eiland, ontwikkeld met de ingebouwde Creative-toolset van Fortnite

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Gillette (NYSE: PG), ‘s werelds grootste mannelijke verzorgingsbedrijf en merkpionier in gaming en esports, kondigt met trots de terugkeer aan van de langverwachte Gillette Cup Featuring Fortnite, een tweedaagse internationale gaming-competitie met een speciaal gebouwd eiland in Fortnite. De inaugurele Gillette Cup, die voor het eerst werd gespeeld in februari 2022, trok tijdens het toernooi meer dan 300.000 kijkuren. Het evenement, dat voor het tweede jaar terug is, begint op 1 juni 2023 en verenigt leden van de Gillette Gaming Alliance terwijl ze strijden om $50.000 tegen leden van de wereldwijde Fortnite-gemeenschap – een verdubbeling van de prijzenpot van vorig jaar.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230531005181/nl/

Gillette celebrates return of Gillette Cup Featuring Fortnite with all-star Gillette Gaming Alliance. (Photo: Business Wire)

Gillette celebrates return of Gillette Cup Featuring Fortnite with all-star Gillette Gaming Alliance. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristyn Brown

Ketchum

kristyn.brown@ketchum.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr