07:27 uur 31-05-2023

Skyflow zorgt voor een radicale vereenvoudiging van gegevensopslag

Toonaangevende SaaS- en B2C-bedrijven starten op in nieuwe regio’s binnen enkele weken, niet jaren.

PALO ALTO, Californië, VS–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft Skyflow, het bedrijf dat zich bezighoudt met de bescherming van persoonsgegevens, nieuwe mogelijkheden aangekondigd voor de opslag van gegevens in Azië-Pacific, waaronder vestigingen in Japan, Indonesië, India en Bahrein, en een uitbreiding van zijn aanwezigheid in Europa, het Midden-Oosten en Afrika en Noord-Amerika.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230526005075/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

Met Skyflow kunnen bedrijven die gevoelige klantgegevens opslaan, voldoen aan de wettelijke vereisten voor gelokaliseerde opslag, aantoonbare en controleerbare gegevensbescherming en governance – eenvoudigweg door gebruik te maken van de wereldwijde Skyflow-kluisinfrastructuur. Dit maakt wereldwijde uitbreiding mogelijk om nieuwe klanten in nieuwe markten te bereiken, terwijl de complexiteit en kosten tot een minimum worden beperkt. Zo kunnen SaaS-ISV’s hun product in zowel EMEA als APAC schalen en verkopen zonder instances toe te voegen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ali Rae Hunt

alirae.hunt@skyflow.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr