08:22 uur 31-05-2023

MDS Global lanceert “MDS DecisionAI”, een AI-gebaseerd Marketing Decision Intelligence-platform dat telecommunicatiebedrijven helpt het verloop van klanten te verminderen en de inkomsten te verhogen

WARRINGTON, Engeland–(BUSINESS WIRE)– MDS Global, een toonaangevende provider van geconvergeerde B2B/B2C-facturerings en BSS-oplossingen, lanceert vandaag MDS DecisionAI, een nieuw platform voor marktbeslissingen. Het platform zet de kracht van kunstmatige intelligentie in om het nodige kritieke inzicht te leveren, zodat ambitieuze multinationale ondernemingen, virtuele providers, submerken en vaste lijnoperators kunnen groeien en beter presteren dan de concurrent.

MDS DecisionAI biedt een volledig pakket AI-modules op het gebied van telecommunicatie, waaronder prognoses, churn, propensity-modellen en marketing- en mediamixanalyses, waarmee merken hun marketing- en commerciële strategie kunnen optimaliseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MDS Global press contact
Corine Suscens

Head of Global Marketing

marketing@mdsglobal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr