00:15 uur 31-05-2023

Lenovo staat op achtste plaats in de Gartner® Supply Chain Top 25 voor 2023

RALEIGH, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Lenovo is opnieuw genoemd in de Gartner Supply Chain Top 25 voor 2023, op de achtste plaats in deze lijst van wereldwijde bedrijven met supply chains. De Gartner Supply Chain Top 25 identificeert, viert en profileert supply chain-excellentie op wereldschaal en per doelregio en industrie. Nu in zijn 19e jaar is de wereldwijde ranglijst een peer-benchmark voor Chief Supply Chain Officers (CSCO) en hun teams die innovatie en leiderschap inspireert.

De Supply Chain Top 25-ranglijst bestaat uit twee hoofdcomponenten: bedrijfsprestaties en opinie. Bedrijfsprestaties in de vorm van openbare financiële en ESG-gegevens (milieu, sociaal, bestuur) geven inzicht in hoe bedrijven het de afgelopen drie jaar hebben gedaan, terwijl de opiniecomponent oog heeft voor toekomstig potentieel en leiderschap in de supply chain-gemeenschap weerspiegelt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stuart Gill

sgill@lenovo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr